Suske - Keety van de Huetsche Grave            Geb 16-12-2020

Suske is onze jongste hond. Ze woont bij onze zoon en schoondochter. Suske is een zeer lieve Drent die erg gedreven werkt. Onze schoondochter volgt met haar jachttraining vanaf het begin. Appél zit er goed op. Ze is zeer zacht en houdt niet van conflicten. Water vind ze heerlijk en wil hier maar al graag in. Jacht zit er bij haar heel erg in. Ze is een zeer gedreven hond die maar al te graag wil werken en voorral het afwerkt tot het bij de baas is. Net als elke Drent heeft ze nog wel haar eigenwijze trekjes maar dat maakt haar ook wel weer een lieve karakter hond.

Saartje-Keety van de Huetsche Grave

Saartje - Keety van de Huetsche Grave       geb; 24-08-2019     HD A / ED vrij

Saartje is onze stuiterbal, kan hoog en ver springen, Ook met haar doen we jachttraining, Appél zit er al goed op, ze werkt super snel. Saartje is een hondje dat op zijn tijd uitgedaagd moet worden. Ze is heerlijk vrij, zwemt graag en is een super knuffelkont. Saartje is een heel rustige hond geworden en houdt er dan ook zeker van om de situaties goed in stilte te bekijken. Ze trekt zich niet veel aan van andere honden maar is zeker wel in voor spelen met de baas en mede drentjes.

Keety-Yssy van de Huetsche Grave   geb; 02-09-2014  HD A 40

Keety is een heel fijn werkhondje, ze leert iets langzamer dan haar groepsgenoten maar bij haar blijft het wel beter "hangen". Ze is waaks, waar baas is is Keety, kampioen in gekke bekken trekken en inmiddels jachtdiploma's C en B behaald.

Helaas hebben wij te snel afscheid moeten nemen van mijn lieve vriendin. Keety is op jonge leeftijd te jong vertrokken.

Yssy-Nynke van de Bezelhonk   geb; 22-06-2011   HD A 38

Yssy is het hondje van onze dochter, daar komt niemand tussen. Ze is een grote snoeper en is maar al te graag bij je in de keuken. Yssy kijkt graag naar buiten en is erg waaks. kan uit het niets heel hoog springen, grote knuffelkont. heeft jachttraining gehad en heeft veel hondenshows gelopen met veel prijzen, ze woont nu bij onze dochter en schoonzoon.