Suske-Keety van de Huetsche Grave                                         Geb: 16-12-2020

Suske is een zeer zachte allemans vriendinnetje. Ze is vanaf jongs af aan al heel leergierig naar de jacht en leert snel. Ze wordt voortgejaagd door Anne-Kee onze schoondochter waar Suske ook woont. Ze heeft met Suske (8 maanden oud) tijdens de Bezelhonk Bokaal (een onofficiële jachtproef) haar C diploma behaald. Wij zijn erg trots op ons kleine guppy puppy en Anne-Kee. Dit is voor zowel Suske als Anne-Kee allemaal nieuw.

3e plaats jeugdklasse

Vanaf September heeft ze haar eerste hondenshow gelopen met onze dochter Romy. Hierbij heeft ze een uitmuntend behaald met als eindresultaat 3e plaats in de Jeugdklasse op de kampioenschapsclubmatch.

Karakter

Karakter

Suske komt uit een nest van 8 puppy's, waarvan 6 teefjes en 2 reutjes. Ze was van jongs af aan al erg nieuwsgierig. Ze is dan ook een erg rustige hond maar ook een zachte hond die zeker wel wil knuffelen en wil werken voor de baas. Ze wordt opgevoed als jacht, show en gezinshond. Voor de jacht heeft ze een enorme drive, heerlijk om mee te werken

1e keer wild binnen brengen


Anne-Kee traint met Suske op een andere dag dan dat ik train met Saartje. Door omstandigheden kon Anne-Kee een keer mee doen in mijn groepje. In de jeugdtraining wordt er nog niet met wild getraind maar met dummy's. Wij trainen wel met wild omdat onze honden ouder zijn. Dit was voor Anne-Kee en Suske de eerste keer met echt wild. We waren allebei heel erg verbaasd toen Suske alle opdrachten perfect binnen bracht. Ook haar eerste keer wild.